Beste,

Jammer genoeg is er nog geen mogelijkheid om de Reynaert Fietstocht op 19 juni 2021 door te laten gaan zoals wij het graag zien: een volwaardige fietstocht met 4 opstapplaatsen en waar ruimte is voor gezelligheid en vertier.

De huidige stand van zaken maakt dat de 19e juni 2021 daar nog net wat te vroeg voor is.

Om de kans op een volwaardige Reynaert Fietstocht in het kalenderjaar 2021 zo groot mogelijk te maken, hebben wij dan ook besloten om de fietstocht te plaatsen naar 18 september 2021.

We houden u op de hoogte!

De leukste fietstocht van het jaar

rf1

De Reynaert Fietstocht is een jaarlijks terugkerend evenement. Het is een gezellige, sportieve en vooral leuke dag voor jong en oud.
De organisatie is in handen van Rotary Hulst.

In 2021 vindt deze plaats op 18 september 2021

De Reynaert Fietstocht is voor iedereen!
Gezinnen, kinderen, recreatieve fietsers of toerclubs… iedereen kan een geschikte afstand kiezen en deze afleggen in zijn of haar eigen tempo.

Organisatie

De Reynaert Fietstocht wordt georganiseerd door de fietstochtcommissie van Rotary Hulst. We worden hierbij ondersteund door tal van vrijwilligers en regionale verenigingen.

Het goede doel

rf2

De opbrengst van de Reynaert Fietstocht komt elk jaar weer ten goede van een bijzonder doel.

Inschrijven kunt u doen op alle Opstapplaatsen.
Prijs : 4 euro

Voor Kids

rf3

De Reynaert Fietstocht is er ook voor de jeugd. Als je een fiets hebt en het leuk vindt om een flinke tocht te maken, ben je van harte welkom. Als 30 kilometer nog net wat te ver is, kan je natuurlijk ook gewoon achterop bij papa of mama!

Rotary Hulst
T.a.v. Erik van den Bergen