Beste,

Met pijn in ons hart hebben wij besloten om in het kalenderjaar 2021 de Reynaert Fietstocht ook niet op de uitgestelde datum, 18 september 2021, te laten doorgaan.

Er zijn teveel onzekerheden om een volwaardige editie te organiseren. Een kleinschaligere versie doet ons inziens tekort aan ons concept en aan onze deelnemers, sponsors en betrokken verenigingen.

Daarom richten we nu onze pijlen volledig op een volwaardige editie in 2022. Noteert u alvast 18 juni 2022 in uw agenda als datum voor de Reynaert Fietstocht.

De leukste fietstocht van het jaar

rf1

De Reynaert Fietstocht is een jaarlijks terugkerend evenement. Het is een gezellige, sportieve en vooral leuke dag voor jong en oud.
De organisatie is in handen van Rotary Hulst.

Volgende editie is op 18 junit 2022

De Reynaert Fietstocht is voor iedereen!
Gezinnen, kinderen, recreatieve fietsers of toerclubs… iedereen kan een geschikte afstand kiezen en deze afleggen in zijn of haar eigen tempo.

Organisatie

De Reynaert Fietstocht wordt georganiseerd door de fietstochtcommissie van Rotary Hulst. We worden hierbij ondersteund door tal van vrijwilligers en regionale verenigingen.

Het goede doel

rf2

De opbrengst van de Reynaert Fietstocht komt elk jaar weer ten goede van een bijzonder doel.

Inschrijven kunt u doen op alle Opstapplaatsen.
Prijs : 4 euro

Voor Kids

rf3

De Reynaert Fietstocht is er ook voor de jeugd. Als je een fiets hebt en het leuk vindt om een flinke tocht te maken, ben je van harte welkom. Als 30 kilometer nog net wat te ver is, kan je natuurlijk ook gewoon achterop bij papa of mama!

Rotary Hulst
T.a.v. Erik van den Bergen