Beste,

Zoals we eerder aankondigden zagen we ons genoodzaakt de Reynaert Fietstocht niet te laten doorgaan op de geplande datum, 20 juni 2020. In beginsel besloten we toen om het evenement nog niet per direct af te lassen maar het in eerste instantie te verplaatsen naar 19 september 2020. D.d. 24 juni is door de overheid aangekondigd dat er vanaf 1 juli 2020 meer vrijheid komt voor kleine en middelgrote evenementen, maar dat de 1,5 meter regel blijft. Ondanks deze verruiming hebben wij er voor gekozen om de Reynaert Fietstocht 2020 niet te laten doorgaan op 19 september 2020. Dit omdat we het organisatorisch met zo’n relatief korte periode van voorbereiding en organisatie in een toch al hectische periode, met ook nog eens de zomervakantie daarbij, niet willen riskeren dat wij de gezondheid en veiligheid van de deelnemers niet kunnen garanderen. Ondanks dat we het jammer vinden dit besluit te moeten nemen, hebben we nu al zin om van de editie in 2021 samen met alle donateurs, sponsoren, vrijwilligers en overige betrokkenen een groot succes te maken. Inmiddels is de datum voor 2021 bekend: 19 juni 2021!

Bedankt en we zien u sowieso weer op 19 juni 2021.

De leukste fietstocht van het jaar

rf1

De Reynaert Fietstocht is een jaarlijks terugkerend evenement. Het is een gezellige, sportieve en vooral leuke dag voor jong en oud.
De organisatie is in handen van Rotary Hulst.

In 2021 vindt deze plaats op 19 juni 2021

De Reynaert Fietstocht is voor iedereen!
Gezinnen, kinderen, recreatieve fietsers of toerclubs… iedereen kan een geschikte afstand kiezen en deze afleggen in zijn of haar eigen tempo.

Organisatie

De Reynaert Fietstocht wordt georganiseerd door de fietstochtcommissie van Rotary Hulst. We worden hierbij ondersteund door tal van vrijwilligers en regionale verenigingen.

Het goede doel

rf2

De opbrengst van de Reynaert Fietstocht komt elk jaar weer ten goede van een bijzonder doel.

Inschrijven kunt u doen op alle Opstapplaatsen.
Prijs : 4 euro

Voor Kids

rf3

De Reynaert Fietstocht is er ook voor de jeugd. Als je een fiets hebt en het leuk vindt om een flinke tocht te maken, ben je van harte welkom. Als 30 kilometer nog net wat te ver is, kan je natuurlijk ook gewoon achterop bij papa of mama!

Rotary Hulst
T.a.v. Erik van den Bergen