Het 4e lustrum van de Mattaus Passion in Hulst

De Matthaus Passion is een oratorium gecomponeerd rond 1728, voor twee koren, een orkest en verschillende solisten. Het vertelt het lijdens- en sterfverhaal van Jezus volgens het Evangelie naar Mattheus.

Dit meesterwerk van Bach wordt al sinds 1948 in de H. Willibrordus basiliek ten gehore gebracht. Na de jarenlange restauratie van de Basiliek, heeft Rotary Hulst in 1999 de organisatie opgepakt. In deze prachtige entourage, mogen wij op zondag 7 april 2019, alweer de 20e integrale uitvoering van dit magistrale koor- en orkestwerk presenteren.Aanvang 14.00 uur.

We zijn blij dat we weer mogen rekenen op de Koninklijke Gentse Oratorium Vereniging .

Basiliek Exterieur

Organisatie

Matthaus Passion van Johann Sebastian Bach wordt georganiseerd door de Rotary Hulst. We worden hierbij ondersteund door tal van vrijwilligers en regionale verenigingen.

Basiliek Interieur

Toegangskaarten

Toegangskaarten kunnen vanaf 17-12-2018
besteld worden via Ticketkantoor, online ticket
verkoop stopt op 04-04-2018 (23:59).

Na 6 april laatste kaarten via
Apotheek Reynaert