Of je nu jong of oud bent, super sportief of wat minder fanatiek, iedereen kan meedoen aan dit gezellige fietsevenement.

Hoe je deelneemt aan de tocht bepaal je vooral zelf. Ga je meedoen met het gezin, met je vrienden, met je toerclub of alleen? Het kan allemaal bij de Reynaert Fietstocht.

Oost Zeeuws-Vlaanderen is natuurlijk de bakermat van alle verhalen rondom Reynaert de Vos. Op vele plaatsen in de regio vinden we nog altijd verwijzingen naar deze illustere figuur uit onze geschiedenis. En hoe verken je het land van Reynaert beter dan op de fiets?

De Reynaert fietstocht is voor de één een dag om lekker buiten te ontspannen en voor de ander een moment om eens flink op de pedalen te gaan. Tijdens de fietstocht komt u langs diverse stopplaatsen waar u wordt verwelkomd met diverse soorten amusement.

Kinderen zijn uiteraard van harte welkom. Ook voor hen is de korte route van 30 kilometer een mooie uitdaging!

De afgelopen jaren hebben we ook veel Belgische fietsers mogen inschrijven. Daarmee zijn we uiteraard erg blij. Hiermee krijgt de tocht elk jaar weer een leuk internationaal tintje.

Houd zaterdag 20 juni 2020 dus vrij in uw agenda en fiets mee!

De leukste fietstocht van het jaar

rf1

De Reynaert Fietstocht is een jaarlijks terugkerend evenement. Het is een gezellige, sportieve en vooral leuke dag voor jong en oud.
De organisatie is in handen van Rotary Hulst.

Dit jaar vindt de Reynaert Fietstocht plaats op zaterdag 20 juni 2020.

De Reynaert Fietstocht is voor iedereen!
Gezinnen, kinderen, recreatieve fietsers of toerclubs… iedereen kan een geschikte afstand kiezen en deze afleggen in zijn of haar eigen tempo.

 

Organisatie

De Reynaert Fietstocht wordt georganiseerd door de fietstochtcommissie van Rotary Hulst. We worden hierbij ondersteund door tal van vrijwilligers en regionale verenigingen.

Het goede doel

rf2

De opbrengst van de Reynaert Fietstocht komt elk jaar weer ten goede van een bijzonder doel.

 

 

Inschrijven

Inschrijven kunt u doen op alle Opstapplaatsen.
Prijs : 4 euro

Voor Kids

rf3

De Reynaert Fietstocht is er ook voor de jeugd. Als je een fiets hebt en het leuk vindt om een flinke tocht te maken, ben je van harte welkom. Als 30 kilometer nog net wat te ver is, kan je natuurlijk ook gewoon achterop bij papa of mama!

 

Contactgegevens

Rotary Hulst
T.a.v. Erik van den Bergen
email: info@reynaertfietstocht.nl