Zaterdag 18 juni wordt de Reynaert Fietstocht weer gereden !

Deze zomerse fietstocht is inmiddels een traditie in het Oost-Zeeuws Vlaamse land en in 2022 wordt dit de 24e uitvoering! De toertocht is bedoeld voor jong en oud, waarbij deelnemers kunnen kiezen tussen gezellige of meer sportieve rondjes variërend in lengte van ca. 20, 45, 55 en 100 km. De routes leiden langs de mooiste plekken in Oost-Zeeuws Vlaanderen.  Afhankelijk van de weersomstandigheden ligt het aantal deelnemers de afgelopen jaren tussen de 2000 en 2500. De controleposten/opstapplaatsen, de zogenaamde Vossenholen, zijn omgetoverd tot ware evenemententerreinen. Er is muziek, entertainment en natuurlijk is ook aan de inwendige mens gedacht. De Ambiance van de Reynaert fietstocht is een van de redenen dat mensen elk jaar weer mee doen! De Reynaert Fietstocht is er ook voor de jeugd. Als je een fiets hebt en het leuk vindt om een flinke tocht te maken, ben je van harte welkom. Je kunt natuurlijk ook gewoon achterop bij papa of mama!

Het inschrijfgeld (€ 5,00 per deelnemer), wordt zonder tussenpersonen aan goede doelen besteed. Dit jaar zal naast alle lokale projecten ook Steun aan Oekraïne als doel worden opgenomen.

Fotografie

Organisatie

De Reynaert Fietstocht wordt georganiseerd door de fietstochtcommissie van Rotary Hulst. We worden hierbij ondersteund door tal van vrijwilligers en regionale verenigingen.

Prijs per deelnemer is € 5,-

Rotary Hulst